english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Manikur Prancis

[gambar: jeneng]

Desain Tekstur Transparan 100% seri ZB Polandia Kuku

Lead Time:

Quantity (Potongan)

MOQ 500

Est. Wektu (dina)

5~7 work day

pangaturan:

Customized sticker design      

 (Min. Order: 8 design, each design 150 Pieces)                    

Paket sing disesuaikan   

(Min pesenan: 1000 Potongan)              


Product Description

jeneng
Pabrik profesional Nail Art Wraps Supply Mode Foil 3D Rhinestones Amazon Hot Designs 
Stamping
Lembar siji
Tips / sheet 14/16
MOQ
500 pcs kanggo pesenan grosir
Syarat-syarat pembayaran
Setoran 30% lan 70% TT sadurunge dikirim
Katentuan Pangginaan supados langkung
EXW; FOB; CIF, DDU, CFR lan ekspres
Pembayaran
Paypal, T / T, Western Union
kintunan
dening segara, udhara lan ekspres
Feature
1. polesan nyata lan kualitas non-beracun & ramah lingkungan
2. Gampang digunakake lan kecantikan kuku
3. Desain modis lan apik
4. Desain lan spesifikasi sing beda kasedhiya
5. Kualitas apik, rega kompetitif
6. Gampang kanggo nyopot.

struktur

1b21cfb7b25256d8f7045b90f7797c6f

d3c02da6aee6f53fd997cb9e8defc9c

fa282d8d0cbb28a0c1e9c8a9ebc6e25

gel-kuku_12

gel-kuku_13

gel-kuku_16

gel-kuku_17


gel-kuku_18

FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Contact Us