english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Glitters

[gambar: jeneng]

Rawuh Kustom Dekorasi Seni Finger Nail Wraps Hui Zi Stiker Kuku Kualitas Tinggi

 Material

 Kuku kuku 

 Qty

 16 karangan

 Jembar

 18.5mm ~ 9mm

 Length

 31.5mm

 bobot

 5.7g

 MOQ

 300pcs

 packing

 Kemasan kantong vakum, 7strips / PC, 2PC / tas

 Feature

 

Kualitas tinggi kanthi rega paling apik

MOQ: 200packs / saben gaya

Merek OEM / ODM / Huizi


Product Description
jeneng
Rawuh Kustom Dekorasi Seni Finger Nail Wraps Hui Zi Stiker Kuku Kualitas Tinggi
Lembar siji
16 tips/sheet
MOQ
300 pcs kanggo pesenan grosir
Syarat-syarat pembayaran
 TT /Paypal/Trade assurance/Western union
Katentuan Pangginaan supados langkung
By express .door to door .
Pembayaran
Paypal, T / T, Western Union
kintunan
dening segara, udhara lan ekspres
Feature
1. polesan nyata lan kualitas non-beracun & ramah lingkungan
2. Gampang digunakake lan kecantikan kuku
3. Desain modis lan apik
4. Desain lan spesifikasi sing beda kasedhiya
5. Kualitas apik, rega kompetitif
6. Gampang kanggo nyopot.
Carane nggunakake
1.Remove clear cover
2.Peel polish strip from backing paper,pulling from the stickers
3.Tear stickers off of polish strip, Select the end of the strip that best fits your nail
4.Apply polish trips to nail,gently stretching for a perfect fit,To realign, peel nail strip
lan nyetel maneh, Gamelan kanthi alus nganti bebas saka kisut
5.Remove excess by creasing strip at nail edge and filing in a downward motion
Rincian Gambar


FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Contact Us