< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Glitters

[gambar: jeneng]

Kedatangan anyar kanggo stiker desain seni kuku kuku seni Korea 2019

LWektu:

Quantity (Potongan)

> 1000

Est. Wektu (dina)

Negotiable

pangaturan:

Logo khusus    

 (Min pesenan: 1500 Potongan)                    

Paket sing disesuaikan   

(Min pesenan: 1500 Potongan)              

Kustomisasi grafis  

(Min pesenan: 1500 Potongan)    


Product Description

jeneng

 Nail Bungkus, Kuku Stamping, Strip Kuku, Patch Nail

 Brand

  OEM

 Material

 Kuku kuku 

 Qty

 14-16strip

 Jembar

 18.5mm ~ 9mm

 Length

 31.5mm

 WeIght

 5.7g

 MOQ

 200 karpet/ saben gaya

 packing

 The tas vakum pengepakan, 7 karangan/ PC, 2PC / tas

 Feature

 

Kualitas tinggi kanthi rega paling apik

MOQ: 200packs /saben gaya

Merek OEM / ODM / Huizi

 

rawuh anyar kanggo stiker desain seni kuku kuku 2019 koreanrawuh anyar kanggo stiker desain seni kuku kuku 2019 koreanrawuh anyar kanggo stiker desain seni kuku kuku 2019 korean

rawuh anyar kanggo stiker desain seni kuku kuku 2019 koreanrawuh anyar kanggo stiker desain seni kuku kuku 2019 koreanrawuh anyar kanggo stiker desain seni kuku kuku 2019 koreanrawuh anyar kanggo stiker desain seni kuku kuku 2019 korean

 


Gambar Company

Shanghai Huizi Cosmetics Co., Ltd. minangka pabrik profesional sing khusus ngrancang lan nyedhiyakake kabeh stiker seni kuku. Perusahaan kami ngasilake atusan yuta stiker kuku kanggo merek kosmetik sing dikenal global wiwit taun 2010. Stiker cat kuku berkualitas tinggi lan apik kalebu glitter, transparan, neon lan 3D, dll 

Koleksi koleksi khas sing kalebu kalebu stiker kuku Manikur, stiker kuku Pedik, stiker Tato, Stiker bayangan, stiker lambe lan aksesoris Nail liyane 

Lokasi kita: 

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 

Ora 1999, Jalan Husong, Pekan Jiuting, Kutha Songjiang. Shanghai 201601, China
rawuh anyar kanggo stiker desain seni kuku kuku 2019 korean

 

sertifikasi

rawuh anyar kanggo stiker desain seni kuku kuku 2019 korean



Paket & pengiriman

https://sc02.alicdn.com/kf/HTB1VBcOmrwrBKNjSZPc760papXaX/221119212/HTB1VBcOmrwrBKNjSZPc760papXaX.png_.webp

FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Contact Us