< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Glitters

[gambar: jeneng]

Kuku Transparan mbungkus stiker kuku barang cemlorot sing gedhe

LWektu:

Quantity (Potongan)

> 1000

Est. Wektu (dina)

Negotiable

pangaturan:

Logo khusus    

 (Min pesenan: 1500 Potongan)                    

Paket sing disesuaikan   

(Min pesenan: 1500 Potongan)              

Kustomisasi grafis  

(Min pesenan: 1500 Potongan)    



Product Description
Pelekat stok kuku emas kanthi Grosir
jeneng
bungkus kuku, corak polesan kuku, stiker kuku
Lembar siji
Nglereni / sheet 14/16/18
MOQ
500 pcs kanggo pesenan Grosir; 2400pcs kanggo pesenan OEM.
Syarat-syarat pembayaran
Deposit 30 lan 70% TT sadurunge kirim
Pembayaran
Paypal, T / T, Western Union
kintunan
dening segara, udhara lan ekspres
wektu kiriman
1) 5 dina kerja sawise nampa celengan kanggo pesanan grosir.
2) 18 dina kerja sawise nampa celengan kanggo desain khusus.
Katentuan Pangginaan supados langkung
EXW; FOB; CIF, DDU, CFR

Kasil kita

1) OEM, ODM bisa ditampa. 
2) Cepet lan Gampang ditrapake. Urip ing menit, Pateni sawetara detik tanpa remover. 
3) Sederhana Modis Trep 
4) Aman lan Non-beracun, uga aman kanggo bocah
5) Atusan desain kanggo milih
6) Anggaran murah, bisa ganti asring cocog karo sandhangan 
7) Nggawe nyenengake nganggo DIY ing omah. 
8) Tes lengkap kanggo EU & AS. Aman kanggo didol kanggo digunakake kanggo digunakake.

Proses pesenan conto

1) Sampel gratis kanggo 16 pcs, panuku mbayar barang; 
2) Kirim ing dina kapindho sawise nampa muatan sampeyan.
Desain sing kasedhiya
Hubungi kula kanggo katalog lan akeh desain !!!
Glitter (20)Glitter (17)Glitter (21)


Gambar Company

Shanghai Huizi Cosmetics Co., Ltd. minangka pabrik profesional sing khusus ngrancang lan nyedhiyakake kabeh stiker seni kuku. Perusahaan kami ngasilake atusan yuta stiker kuku kanggo merek kosmetik sing dikenal global wiwit taun 2010. Stiker cat kuku berkualitas tinggi lan apik kalebu glitter, transparan, neon lan 3D, dll 

Koleksi koleksi khas sing kalebu kalebu stiker kuku Manikur, stiker kuku Pedik, stiker Tato, Stiker bayangan, stiker lambe lan aksesoris Nail liyane 

Lokasi kita: 

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 

Ora 1999, Jalan Husong, Pekan Jiuting, Kutha Songjiang. Shanghai 201601, China

 


sertifikasi

Paket & pengiriman

Packaging:

vakum / paket kertu kertas / karton
Wektu kiriman: 
1) 5 dina kerja sawise nampa setoran grosir;
2) 18 dina kerja sawise nampa celengan kanggo desain khusus


FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Contact Us