< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Art Art

[gambar: jeneng]

Harga pabrik stiker seni kuku desain OEM khusus

LWektu:

Quantity (Potongan)

> 1000

Est. Wektu (dina)

Negotiable

pangaturan:

Logo khusus    

 (Min pesenan: 1500 Potongan)                    

Paket sing disesuaikan   

(Min pesenan: 1500 Potongan)              

Kustomisasi grafis  

(Min pesenan: 1500 Potongan)    


Product Description

 

Stiker kuku apa kita?
A. Bungkus Nail Plane, Art Nail (Sticker Poland / kuku pelat kuku)
B. Stiker Kuku Toe
Stiker Nail C.Glitter                                                      
D. foil Kuku Logam                                                                         

Stiker Nail E.Fluorescent
Sticker Nail Staf

Stiker Nail G.3D

Stiker Paku Gaya H.French

rega pabrik OEM stiker seni desain OEM khusus

rega pabrik OEM stiker seni desain OEM khusus

rega pabrik OEM stiker seni desain OEM khusus

rega pabrik OEM stiker seni desain OEM khusus

rega pabrik OEM stiker seni desain OEM khusus

 

 

 

 

tips:  16 tips / lembar;
Syarat-syarat pembayaranDeposit 30 lan 70% TT sadurunge kirim
MOQ500 pcs kanggo pesenan Grosir; 3000pcs kanggo pesenan OEM.
Katentuan Pangginaan supados langkungEXW; FOB; CIF, DDU, CFR lan ekspres
PembayaranPaypal, T / T, Western Union 
kintunandening segara, udhara lan ekspres
wektu kiriman15 dina sawise nampa simpenan


Gambar Company

Shanghai Huizi Cosmetics Co., Ltd. minangka pabrik profesional sing khusus ngrancang lan nyedhiyakake kabeh stiker seni kuku. Perusahaan kami ngasilake atusan yuta stiker kuku kanggo merek kosmetik sing dikenal global wiwit taun 2010. Stiker cat kuku berkualitas tinggi lan apik kalebu glitter, transparan, neon lan 3D, dll 

Koleksi koleksi khas sing kalebu kalebu stiker kuku Manikur, stiker kuku Pedik, stiker Tato, Stiker bayangan, stiker lambe lan aksesoris Nail liyane 

Lokasi kita: 

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 

Ora 1999, Jalan Husong, Pekan Jiuting, Kutha Songjiang. Shanghai 201601, China

sertifikasi

Paket & pengiriman

FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Carane nggunakake

Contact Us