< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Art Art

[gambar: jeneng]

Desain kuku pucuk paku desain desain paku stiker

 Material

 Kuku kuku 

 Qty

 14-16strip

 Jembar

 18.5mm ~ 9mm

 Length

 31.5mm

 bobot

 5.7g

 MOQ

 200packs / saben gaya

 packing

 Kemasan kantong vakum, 7strips / PC, 2PC / tas

 Feature

 

Kualitas tinggi kanthi rega paling apik

MOQ: 200packs / saben gaya

Merek OEM / ODM / Huizi


Product Description


Gambar Company

Shanghai Huizi Cosmetics Co., Ltd. minangka pabrik profesional sing khusus ngrancang lan nyedhiyakake kabeh stiker seni kuku. Perusahaan kami ngasilake atusan yuta stiker kuku kanggo merek kosmetik sing dikenal global wiwit taun 2010. Stiker cat kuku berkualitas tinggi lan apik kalebu glitter, transparan, neon lan 3D, dll 

Koleksi koleksi khas sing kalebu kalebu stiker kuku Manikur, stiker kuku Pedik, stiker Tato, Stiker bayangan, stiker lambe lan aksesoris Nail liyane 

Lokasi kita: 

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 

Ora 1999, Jalan Husong, Pekan Jiuting, Kutha Songjiang. Shanghai 201601, China


sertifikasi

Paket & pengiriman

FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Carane nggunakake

1.Bukak kuku alami kanthi pad penghilang polish kuku lan tolak potongan.
2.Penteni kuku menyang bungkus paku sing paling cocog.Tip: yen sampeyan ora yakin babagan loro
ukuran, pilih ukuran sing luwih cilik utawa ukur ukuran sing luwih gedhe.
3.Pencarake film pelindung transparan, pil ing bungkus kuku banjur pasang ing tengah kuku.lewati papan kiwa lan tengen ing pojok cuticle.
4.Tetepake bungkus kuku ing tengah kuku banjur lebokake tekanan tegas ing pinggiran. Cedhot bungkus kuku sing berlebihan.




Contact Us