< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori
Kawicaksanan Bali lan Tukar

Kita ora bakal nampa barang dagangan kanggo mbalekake kajaba barang sing rusak, mula bakal diganti, tundhuk kasedhiyan, utawa dibalekake miturut kabijakan pembeli.

Yen bali amarga kualitas produk utawa kesalahan saka kita, sampeyan bakal entuk dhuwit 100%.

Kita nawakake kabijakan bali 90 dina.

Hadiah sing ditebus ora bisa dibalekake lan ora bisa diijolake kanthi awis.

Hubungi pemasok utawa vendor produk kanggo njaluk instruksi bali.

Yen kita duwe perjanjian mbalekake, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mbayar biaya pengiriman. Saldo bakal dibalekake maneh sawise nampa barang.