< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Strip Gel sing semi-ditambani

[gambar: jeneng]

strip kuku gel semi ditambani grosir Shanghai HUIZI

Lead Time:

Quantity (Potongan)200- 1000
Est.Time (dina)
Negotiable

pangaturan:

Logo khusus(Jumlah Pesenan: 1500 Potongan)
Paket sing disesuaikan(Jumlah Pesenan: 1500 Potongan)
Kustomisasi grafis(Jumlah Pesenan: 1500 Potongan)


Product Description

Jeneng Product

semi-stiker kuku gel sing wis mari, Stiker gel nganggo lampu UV

Brand
OEM
Material
Gel
Qty
20 karangan
Jembar
18mm ~ 8mm
Length
26mm
bobot
5.75g
packing
Paket vakum diisi, 20strips / PC, 1PC / tas
Feature
Kualitas kanthi rega paling apik, supplier langsung pabrik
Merek OEM / ODM / Huizi

gel-kuku_01

gel-kuku_02


gel-kuku_03


gel-kuku_04

gel-kuku_05

gel-kuku_06


gel-kuku_07


gel-kuku_08

gel-kuku_09

gel-kuku_10

gel-kuku_12

gel-kuku_13

gel-kuku_14


gel-kuku_15

gel-kuku_16

gel-kuku_17

gel-kuku_18


Proses pesenan conto

1) Sampel kanggo 2 pcs, kanthi lampu UV, panuku mbayar barang; 

2) Kirim ing dina kapindho sawise nampa muatan sampeyan.


Email kita kanggo stok, katalog lan desain anyar winates !!!


FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Contact Us