english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Strip Gel sing semi-ditambani

[gambar: jeneng]

Kuku Huizi Semi nambani kuku gel kanggo mbungkus stiker kuku gel lengkap sing ora beracun


jeneng 
semi cured gel nail sticker
Qty
20 karangan
Jembar
17.5mm ~ 10mm
 Length
30mm
packing
inside vacuum foil bag, cardboar package, OPP bag, PET bag, CUSTOM
Pembayaran
Paypal , T/T, Western Union ,Secure Payment on aibaba.
wektu kiriman
5-25days after receiving deposit.
MOQ
10 pcs kanggo pesenan Grosir; 500pcs kanggo pesenan OEM.


Product Description
Product Description
Factory Price Customized Design Nail Wraps OEM/ODM Gel Polish Nail Sticker For Girl
Parameter Teknis

What is UV gel nail polish stickers? 

1.Gel nails are not ordinary plastic nail stickers. They are made of nail polish ingredients, which are brighter after lighting and are environmentally friendly.
2.Gel nails stickers all have perlindungan lingkungan
3.Gel nail wraps are self-adhesive and can be stick on nails directly
4.Gel nail sticker is suitable for both professional use and home use
jeneng 
semi cured gel nail sticker
Qty
20 karangan
Jembar
17.5mm ~ 10mm
 Length
30mm
packing
inside vacuum foil bag, cardboar package, OPP bag, PET bag, CUSTOM
Pembayaran
Paypal , T/T, Western Union ,Secure Payment on aibaba.
wektu kiriman
5-25days after receiving deposit.
MOQ
10 pcs kanggo pesenan Grosir; 500pcs kanggo pesenan OEM.
Rincian Gambar


NG200001 Valentines


Gel Nail Polish stickers
NG200002 Brave Heart
Gel Nail Polish wraps
NG200003 Forever
Decoration for nails
NG200004 Black
nail sticker brand
NG200005 Black Cherry Merlot
stiker kuku
NG200006 Beach Glass
Uv gel nail sticker
NG200007  Sun Sky
nail accessories wholesale
NG200008  The Aroma Of Chocolate
nail polish strips
NG200009   Alice's Dream
semi cured gel nail sticker
NG2000010   Abu-abu pungkasan
gel nail strip
NG2000011
Semi cured gel nail sticker
NG2000013
gel nail strips
NG2000014
bungkus kuku
NG2000017
finger nail stickers
NG2000023
nail strips sticker
NG2000024
Huizi nail sticker
NG2000033
nail sticker factory
Instructions instalasi


Gambar Company

微 信 图片 _20210407102050

sertifikasi

微 信 图片 _20210407102053

Paket & pengiriman

QQ 截图 20210406173855

FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Carane nggunakake

QQ 截图 20210412092203

Contact Us