< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Strip Gel sing semi-ditambani

[gambar: jeneng]

Kuku gel anyar kanthi adol panas UV ing Jepang Korea OEM kanthi rega sing regane larang

Lead Time:

Quantity (Potongan)> 1000
Est.Time (dina)
Negotiable

pangaturan:

Logo khusus(Jumlah Pesenan: 1500 Potongan)
Paket sing disesuaikan(Jumlah Pesenan: 1500 Potongan)
Kustomisasi grafis(Jumlah Pesenan: 1500 Potongan)


Product Description




Jeneng Product

semi-stiker kuku gel sing wis mari, Stiker gel nganggo lampu UV

Brand
OEM
Material
Gel
Qty
20 karangan
Jembar
18mm ~ 8mm
Length
26mm
bobot
5.75g
packing
Paket vakum diisi, 20strips / PC, 1PC / tas
Feature
Kualitas kanthi rega paling apik, supplier langsung pabrik
Merek OEM / ODM / Huizi

005-3

005-0


1) Grosir Korea anyar UV gel kuku kuku OEM / ODM kasedhiya 
2) Sederhana Modis Trep 
3) Aman lan Non-beracun, uga aman kanggo bocah
4) Atusan desain kanggo milih
5) Anggaran murah, bisa ganti asring cocog karo sandhangan 
6) Nggawe nyenengake nganggo DIY ing omah. 

7) Tes lengkap kanggo EU & AS. Aman kanggo didol kanggo digunakake kanggo digunakake.


005


Proses pesenan conto

1) Sampel gratis kanggo 3 pcs, kanthi lampu UV, panuku mbayar barang; 

2) Kirim ing dina kapindho sawise nampa muatan sampeyan.


Email kita kanggo stok, katalog lan desain anyar winates !!!


Gambar Company

Shanghai Huizi Cosmetics Co., Ltd. minangka pabrik profesional sing khusus ngrancang lan nyedhiyakake kabeh stiker seni kuku. Perusahaan kita wis ngasilake atusan yuta stiker kuku kanggo merek kosmetik sing kondhang global wiwit 2010. Stiker cat kuku sing apik lan apik gayane kalebu glitter, transparan, neon lan 3D, lsp. 


Koleksi koleksi khas sing kalebu kalebu stiker kuku Manikur, stiker kuku Pedik, stiker Tato, Stiker bayangan, stiker lambe lan aksesoris Nail liyane 

Lokasi kita: 
Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 
Ora 1999, Jalan Husong, Pekan Jiuting, Kutha Songjiang. Shanghai 201601, China



sertifikasi

Paket & pengiriman

Packaging:

vakum / paket kertu kertas / karton
Wektu kiriman: 
1) 5 dina kerja sawise nampa setoran grosir;
2) 18 dina kerja sawise nampa celengan kanggo desain khusus



FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Contact Us