< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Werna Padhet

[gambar: jeneng]

Harga Grosir pabrik stiker kuku seri LC

LWektu:

Quantity (Potongan)

MOQ 500 pcs

Est.Time (dina)

5-7 dina kerja

pangaturan:

Packaging   

(Min pesenan: 1000 Potongan)              

Desain stiker 

(Pesenan Min: 8desain, 150 pcs saben desain)    


Product Description

LC-2

jeneng
Desain Karakter Huizi Nail Art Sticker Desain Liburan Hot sale Kupu-kupu Kucing Renda Kuku Stiker
Lembar siji
Tips / sheet 20/22
MOQ
300 pcs kanggo pesenan grosir
Syarat-syarat pembayaran
Setoran 30% lan 70% TT sadurunge dikirim
Katentuan Pangginaan supados langkung
EXW; FOB; CIF, DDU, CFR lan ekspres
Pembayaran
Paypal, T / T, Western Union
kintunan
dening segara, udhara lan ekspres
Feature
1. polesan nyata lan kualitas non-beracun & ramah lingkungan
2. Gampang digunakake lan kecantikan kuku
3. Desain modis lan apik
4. Desain lan spesifikasi sing beda kasedhiya
5. Kualitas apik, rega kompetitif
6. Gampang kanggo nyopot.

Gambar gedhe

531f4beac35d66f1cc4da4d809bcc041c9416b1d8cbffb275f631336330ca5


75a7d2ff47ceabf6efd5c8a6d9d2a58

329cf09b80f8a3ee6699ed8b794d11f

gel-kuku_12

gel-kuku_13

gel-kuku_14

gel-kuku_15

gel-kuku_16

gel-kuku_17

gel-kuku_18

FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Contact Us