< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Werna Padhet

[gambar: jeneng]

Pabrik OEM sing nyedhiyakake seri pucuk kuku ZB berkualitas tinggi

 Material

 Kuku kuku 

 Qty

 14-16strip

 Jembar

 18.5mm ~ 9mm

 Length

 31.5mm

 bobot

 5.7g

 MOQ

 300pcs

 packing

 Kemasan kantong vakum, 7strips / PC, 2PC / tas

 Feature

 

Kualitas tinggi kanthi rega paling apik

MOQ: 200packs / saben gaya

Merek OEM / ODM / Huizi

Product Description

 zb 大 图

 struktur

jeneng
Pabrik profesional Nail Art Wraps Supply Mode Foil 3D Rhinestones Amazon Hot Designs 
Stamping
Lembar siji
Tips / sheet 14/16
MOQ
300 pcs kanggo pesenan grosir
Syarat-syarat pembayaran
Setoran 30% lan 70% TT sadurunge dikirim
Katentuan Pangginaan supados langkung
EXW; FOB; CIF, DDU, CFR lan ekspres
Pembayaran
Paypal, T / T, Western Union
kintunan
dening segara, udhara lan ekspres
Feature
1. polesan nyata lan kualitas non-beracun & ramah lingkungan
2. Gampang digunakake lan kecantikan kuku
3. Desain modis lan apik
4. Desain lan spesifikasi sing beda kasedhiya
5. Kualitas apik, rega kompetitif
6. Gampang kanggo nyopot.

1

Desain Dina Valentine

9f19c169996fe541b30b33e6693cf7a


Desain Thanksgiving 

b64bd8f67d7e760f232fbf81488e1d6

        

Desain Hari Kesadharan Autisme Sedunia

55f055dc657a2e5d0291251769ad4cc

Desain Dina Perawatan Pita Pink

e037596d2c94e04733b9b79e3ba212a

    

Desain Dina Kamardikan

160c5c2094853021c8d2bbbbeb51a78


Desain Paskah

4260e5af3ddf0f8bcd59439ebb98a17


Desain St. Patrick

ec89c869800895d5ff640678fa9f7b0


Desain Natal

8759731e750cda4acf6ed6e4b19446e

Desain Halloween

f1ba117e0a68e5510d1bdc11cb07b23


gel-kuku_12


gel-kuku_13

gel-kuku_16


gel-kuku_14


gel-kuku_15

gel-kuku_17

gel-kuku_18



FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Contact Us