< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Werna Padhet

[gambar: jeneng]

Werna kuning tuwa padhet 20 strip stiker kuku bungkus kuku

Lead Time:

Quantity (Potongan)> 1000
Est.Time (dina)
Negotiable

pangaturan:

Logo khusus(Jumlah Pesenan: 1500 Potongan)
Paket sing disesuaikan(Jumlah Pesenan: 1500 Potongan)
Kustomisasi grafis(Jumlah Pesenan: 1500 Potongan)




Product Description

1.Produksi langsung pabrik lan berkualitas kanthi rega kompetitif.

2. Desain desain ing saham lan sambutan OEM / ODM.

3.100% polish kuku, ora beracun, adesif mandiri.

 4. Layanan apik.

Jeneng Product
Stiker paku, Nail bungkus, 100% jalur polong kuku
Brand
OEM
Material
Nish polish
Qty
20 karangan
Jembar
18.5mm ~ 9mm
Length
31.5mm
bobot
5.7g
packing
Paket vakum diisi, 10strips / PC, 2PC / tas
Feature
Kualitas kanthi rega paling apik, supplier langsung pabrik
Merek OEM / ODM / Huizi

EZ893675

EZ893645 EZ893705

Gambar Company

Shanghai Huizi Cosmetics Co., Ltd. minangka pabrik profesional sing khusus ngrancang lan nyedhiyakake kabeh stiker seni kuku. Perusahaan kita wis ngasilake atusan yuta stiker kuku kanggo merek kosmetik sing kondhang global wiwit 2010. Stiker cat kuku sing apik lan apik gayane kalebu glitter, transparan, neon lan 3D, lsp. 


Koleksi koleksi khas sing kalebu kalebu stiker kuku Manikur, stiker kuku Pedik, stiker Tato, Stiker bayangan, stiker lambe lan aksesoris Nail liyane 

Lokasi kita: 
Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 
Ora 1999, Jalan Husong, Pekan Jiuting, Kutha Songjiang. Shanghai 201601, China



sertifikasi

Paket & pengiriman

Packaging:

vakum / paket kertu kertas / karton
Wektu kiriman: 
1) 5 dina kerja sawise nampa setoran grosir;
2) 18 dina kerja sawise nampa celengan kanggo desain khusus


FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Contact Us