< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Werna Padhet

[gambar: jeneng]

Bungkus kuku kuku Grosir bungkus seni kuku stiker non-beracun

LWektu:

Quantity (Potongan)

> 1000

Est. Wektu (dina)

Negotiable

pangaturan:

Logo khusus    

 (Min pesenan: 1500 Potongan)                    

Paket sing disesuaikan   

(Min pesenan: 1500 Potongan)              

Kustomisasi grafis  

(Min pesenan: 1500 Potongan)    


Product Description

6ff287fd23accbaa990bdb9de63defa


jeneng
Huizi JK Custom Korea Nail Wraps Waterproof Long-Nail Polish Sticker Eco-friendly Produk Kuku Plastik Nail
Lembar siji
Tips / sheet 20/22
MOQ
300 pcs kanggo pesenan grosir
Syarat-syarat pembayaran
Setoran 30% lan 70% TT sadurunge dikirim
Katentuan Pangginaan supados langkung
EXW; FOB; CIF, DDU, CFR lan ekspres
Pembayaran
Paypal, T / T, Western Union
kintunan
dening segara, udhara lan ekspres
Feature
1. polesan nyata lan kualitas non-beracun & ramah lingkungan
2. Gampang digunakake lan kecantikan kuku
3. Desain modis lan apik
4. Desain lan spesifikasi sing beda kasedhiya
5. Kualitas apik, rega kompetitif
6. Gampang kanggo nyopot.



8a004973f0adb75b70c777fc729ca5a

98aefd0c9789c5145c709bd5f936480

d683e882e172c90e060d2d947f09ffa

1c73c430fc7c07c43f2973a0ee29ce6


181a8166b1bb539ddd88b8ea1cab99d

ba7f36c24e0ccbcec893feff775d87d


Gambar Company

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd

Iki minangka pabrik profesional sing duwe spesialisasi kanggo ngrancang lan nyediakake kabeh stiker seni kuku.
Perusahaan kami ngasilake atusan yuta stiker kuku kanggo merek kosmetik sing dikenal global wiwit 2010.
Stiker kuku kuku berkualitas tinggi lan apik gayane kalebu glitter, transparan, neon lan telung dimensi, lsp.
Koleksi koleksi khas sing saya tambah kalebu stiker kuku Manikur, stiker kuku Pedikur, stiker bayangan Mripat, stiker Lip lan aksesoris Kuku liyane.https://huiziglobal.en.alibaba.com/?spm=a2700.7756200.mamo-user-profile.4.2f0971d216a3U9

Lokasi kita:
Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd
No 1999, Husong Road, Jiuting Town, Songjiang Dist. Shanghai 201601, China.



sertifikasi

Paket & pengiriman


FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Carane nggunakake

Contact Us