< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Stiker bayangan tato / Mripat

[gambar: jeneng]

Harga Pabrik Stiker Tato Sementara Water Adhesive Custom Adhesive

Material

Kertas transfer banyu, tinta, film PET, adhes

Certification

 

SGS

 

Panggonan Asal

Shanghai, China

Brand Name

HZ

Panggil model

tato sementara emas

Koleksi

stiker tato

Werna

werna

aplikasi

Dekorasi

desain

Ewonan Pilihan sing Ditampa

Size

Custom-digawe

 

packing

1pc / opp Bag

MOQ

10000pieces

Term Pembayaran

T / T, Western Union, Paypal

Gunakake ing:

 

Kulit, Keramik, Matal, Kaca dll

 


Product Description

Kita duwe luwih saka 140 desain saham, Pls aja bebas kontak karo aku kanggo desain stok liyane :) 

Harga Pabrik Stiker Tato Sementara Water Adhesive Custom Adhesive

Harga Pabrik Stiker Tato Sementara Water Adhesive Custom AdhesiveHarga Pabrik Stiker Tato Sementara Water Adhesive Custom Adhesive

Harga Pabrik Stiker Tato Sementara Water Adhesive Custom Adhesive

 Harga Pabrik Stiker Tato Sementara Water Adhesive Custom AdhesiveHarga Pabrik Stiker Tato Sementara Water Adhesive Custom AdhesiveHarga Pabrik Stiker Tato Sementara Water Adhesive Custom AdhesiveHarga Pabrik Stiker Tato Sementara Water Adhesive Custom Adhesive

Spesifikasi tato sementara
jeneng2015 Stiker tato sementara emas metalik paling anyar, stiker tato logam
Materialkertas tranfer + tinta sing diimpor saka Uni Eropa + lem sing diimpor saka Korea + film pelindung PVC
Ukuran (m * m)151 * 202mm /6*8.5inch, kita bisa nggawe ukuran sing dikarepake 
Pungkasan 4-6 dina umume.
MOQ 500 pcs / desain (desain stok kami) 1200 pcs / desain (desain khusus)
Packing tato sementara
packingnormal yaiku tas 1pc / opp, 1200 pcs / ctn. ditempelake sawetara kemasan khusus, Pls mriksa manawa ana minat.
Pembayaran lan Pangiriman tato sementara
PembayaranT / T, Western Union, Paypal 
delivery Wektu

barang stok: 1-2 dina sawise mbayar.

Custom: 7-10 dina sawise mbayar.

Pelabuhan PengirimanShanghai / NingBo 
ShippingTransport liwat segara utawa Pengiriman Ekspres (TNT, DHL, EMX, UPS, FEDEX, DHL… lsp)
SAMPLE GRATIS 
Kita bisa ngirim 6-7 pcs tato panas lan sawetara conto kemasan, Pls kontak karo aku kanggo njaluk rincian :) 

Harga Pabrik Stiker Tato Sementara Water Adhesive Custom Adhesive

Harga Pabrik Stiker Tato Sementara Water Adhesive Custom AdhesiveHarga Pabrik Stiker Tato Sementara Water Adhesive Custom Adhesive



sertifikasi

Paket & pengiriman

FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Contact Us