< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Stiker bayangan tato / Mripat

[gambar: jeneng]

TATTOO METALIK FITEMPORARY, HARGA FAKTOR

Material

Kertas transfer banyu, tinta, film PET, adhes

Certification

 

SGS

 

Panggonan Asal

Shanghai, China

Brand Name

HZ

Panggil model

tato sementara emas

Koleksi

stiker tato

Werna

werna

aplikasi

Dekorasi

desain

Ewonan Pilihan sing Ditampa

Size

Custom-digawe

 

packing

1pc / opp Bag

MOQ

10000pieces

Term Pembayaran

T / T, Western Union, Paypal

Gunakake ing:

 

Kulit, Keramik, Matal, Kaca dll

 

 


Product Description
Spesifikasi tato sementara
jeneng2015 Stiker tato sementara emas metalik paling anyar, stiker tato logam
Materialkertas tranfer + tinta sing diimpor saka Uni Eropa + lem sing diimpor saka Korea + film pelindung PVC
Ukuran (m * m)151 * 202mm /6*8.5inch, kita bisa nggawe ukuran sing dikarepake 
Pungkasan 4-6 dina umume.
MOQ 500 pcs / desain (desain stok kami) 1200 pcs / desain (desain khusus)
Packing tato sementara
packingnormal yaiku tas 1pc / opp, 1200 pcs / ctn. ditempelake sawetara kemasan khusus, Pls mriksa manawa ana minat.
Pembayaran lan Pangiriman tato sementara
PembayaranT / T, Western Union, Paypal 
delivery Wektu

barang stok: 1-2 dina sawise mbayar.

Custom: 7-10 dina sawise mbayar.

Pelabuhan PengirimanShanghai / NingBo 
ShippingTransport liwat segara utawa Pengiriman Ekspres (TNT, DHL, EMX, UPS, FEDEX, DHL… lsp)
SAMPLE GRATIS 
Kita bisa ngirim 6-7 pcs tato panas lan sawetara conto kemasan, Pls kontak karo aku kanggo njaluk rincian :) 

 

DESAIN STOCK TATTOO

Kita duwe luwih saka 140 desain saham, Pls aja bebas kontak karo aku kanggo desain stok liyane :) 

HOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORY

 HOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORYHOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORYHOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORYHOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORYHOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORYHOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORYHOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORYHOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORY

HOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORYHOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORY


Gambar Company

 HOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORYHOTSELLING FTEMPORARY METALLIC TATTOO, EMAS LAN SILVER TATTOO STICKER FACTORY FACTORY


sertifikasi

FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Carane nggunakake

 P1: Apa pabrik?

A: Ya, kita pabrik, nanging ora mung pabrik, amarga kita duwe tim penjualan, desainer dhewe, ruang pamer dhewe, bisa nulungi para pembeli kanggo mutusake produk sing paling apik, lan kabeh pitakon sampeyan bakal dijawab sajrone 24 jam.
P2: Apa sampeyan bisa ngirim kabeh katalog lan dhaptar rega?
A: Amarga kita duwe luwih saka ewonan barang, malah 1 barang duwe ukuran lan paket sing beda, pancen angel banget kanggo ngirim kabeh katalog lan dhaptar rega kanggo sampeyan. Kirimake informasi babagan item, ukuran lan paket sing sampeyan karepake, supaya bisa menehi dhaptar rega sing dadi referensi.
P3: Apa sampeyan bisa ngirim conto?
A: Kita bisa menehi conto gratis kanggo evaluasi, nanging biaya pangiriman conto sing kudu sampeyan bayar.
P4: Apa sampeyan bisa nggawe desain dhewe?
A: Ya, kita bisa, nuduhake desain sampeyan marang salesman dhisik.
P5: Apa Wektu Pangiriman Sampeyan?
A: Umume wektu pangiriman yaiku 15 dina-30 dina. Kita bakal nggawe pangiriman sanalika bisa kanthi kualitas sing dijamin.
P6: Kepiye cara mbayar sing cocog?
A: L / C, T / T, PayPal, Western Union lan Escrow ditampa, lan yen sampeyan duwe ide sing luwih apik, aja bebas nuduhake karo kita.
P7: Cara transportasi endi sing luwih apik?
A: Umume kita saranake supaya ngirim liwat laut sing murah lan aman. Uga, sampeyan uga ngajeni pandhangan transportasi liyane.

 

P8: Apa bisa nggunakake agen pengiriman dhewe?
A: Ya, sampeyan bisa. Kita wis kerja sama karo akeh forwarder. Yen sampeyan butuh, bisa menehi saran sawetara forwarder kanggo sampeyan.
P9: Kepiye cara ngontrol kualitas?
A: Kita duwe departemen QC dhewe, QC bakal mriksa kabeh barang sadurunge dikemas lan sajrone dikemas.

 


Contact Us