< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Stiker bayangan tato / Mripat

[gambar: jeneng]

Stiker Tato Sementara Emas Emas lan Perak

Material

Panggonan Asal

Panggil model

Werna

desain

packing

Term Pembayaran


Product Description


Stiker Tato Sementara Emas Emas lan PerakStiker Tato Sementara Emas Emas lan PerakStiker Tato Sementara Emas Emas lan PerakStiker Tato Sementara Emas Emas lan PerakStiker Tato Sementara Emas Emas lan PerakStiker Tato Sementara Emas Emas lan PerakStiker Tato Sementara Emas Emas lan PerakStiker Tato Sementara Emas Emas lan PerakStiker Tato Sementara Emas Emas lan Perak
Jeneng Product

 Produk seks tato emas awak gelang kalung gelang tato foil emas kustom

MaterialKertas transfer banyu 175gsm + film rilis PET
Format KriyaAI, PSD, PDF, CDR
MOQ5000PCS
Sampel wektuudakara 5dino
wektu kirimanudakara15dino
Term Pembayaran30% celengan T / T lan saldo sing dibayar nalika ndeleng B / L
Gunakake ingKulit, Keramik, Matal, Kaca dll

 

Stiker Tato Sementara Emas Emas lan PerakStiker Tato Sementara Emas Emas lan Perak

Gambar Company

Shanghai Huizi Cosmetics Co., Ltd. minangka pabrik profesional sing khusus ngrancang lan nyedhiyakake kabeh stiker seni kuku. Perusahaan kami ngasilake atusan yuta stiker kuku kanggo merek kosmetik sing dikenal global wiwit taun 2010. Stiker cat kuku berkualitas tinggi lan apik kalebu glitter, transparan, neon lan 3D, dll 

Koleksi koleksi khas sing kalebu kalebu stiker kuku Manikur, stiker kuku Pedik, stiker Tato, Stiker bayangan, stiker lambe lan aksesoris Nail liyane 

Lokasi kita: 

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 

Ora 1999, Jalan Husong, Pekan Jiuting, Kutha Songjiang. Shanghai 201601, China

sertifikasi

Paket & pengiriman


FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Contact Us