< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
Kabeh Kategori

Omah>Products>Stiker bayangan tato / Mripat

[gambar: jeneng]

Stiker tato emas sementara Stok Fashion kanggo rega pabrik dekorasi tangan

Material

Kertas transfer banyu, tinta, film PET, adhes

Certification

 

SGS

 

Panggonan Asal

Shanghai, China

Brand Name

HZ

Panggil model

tato sementara emas

Koleksi

stiker tato

Werna

werna

aplikasi

Dekorasi

desain

Ewonan Pilihan sing Ditampa

Size

Custom-digawe

 

packing

1pc / opp Bag

MOQ

10000pieces

Term Pembayaran

T / T, Western Union, Paypal

Gunakake ing:

 

Kulit, Keramik, Matal, Kaca dll

 


Product Description
Spesifikasi tato sementara
jeneng2015 Stiker tato sementara emas metalik paling anyar, stiker tato logam
Materialkertas tranfer + tinta sing diimpor saka Uni Eropa + lem sing diimpor saka Korea + film pelindung PVC
Ukuran (m * m)151 * 202mm /6*8.5inch, kita bisa nggawe ukuran sing dikarepake 
Pungkasan 4-6 dina umume.
MOQ 500 pcs / desain (desain stok kami) 1200 pcs / desain (desain khusus)
Packing tato sementara
packingnormal yaiku tas 1pc / opp, 1200 pcs / ctn. ditempelake sawetara kemasan khusus, Pls mriksa manawa ana minat.
Pembayaran lan Pangiriman tato sementara
PembayaranT / T, Western Union, Paypal 
delivery Wektu

barang stok: 1-2 dina sawise mbayar.

Custom: 7-10 dina sawise mbayar.

Pelabuhan PengirimanShanghai / NingBo 
ShippingTransport liwat segara utawa Pengiriman Ekspres (TNT, DHL, EMX, UPS, FEDEX, DHL… lsp)
SAMPLE GRATIS 
Kita bisa ngirim 6-7 pcs tato panas lan sawetara conto kemasan, Pls kontak karo aku kanggo njaluk rincian :) 

 

DESAIN STOCK TATTOO

Kita duwe luwih saka 140 desain saham, Pls aja bebas kontak karo aku kanggo desain stok liyane :) 

Stiker tato emas sementara Stok Fashion kanggo rega pabrik dekorasi tangan

 Stiker tato emas sementara Stok Fashion kanggo rega pabrik dekorasi tanganStiker tato emas sementara Stok Fashion kanggo rega pabrik dekorasi tanganStiker tato emas sementara Stok Fashion kanggo rega pabrik dekorasi tanganStiker tato emas sementara Stok Fashion kanggo rega pabrik dekorasi tanganStiker tato emas sementara Stok Fashion kanggo rega pabrik dekorasi tanganStiker tato emas sementara Stok Fashion kanggo rega pabrik dekorasi tanganStiker tato emas sementara Stok Fashion kanggo rega pabrik dekorasi tanganStiker tato emas sementara Stok Fashion kanggo rega pabrik dekorasi tangan

Stiker tato emas sementara Stok Fashion kanggo rega pabrik dekorasi tanganStiker tato emas sementara Stok Fashion kanggo rega pabrik dekorasi tangan

 

Gambar Company

Shanghai Huizi Cosmetics Co., Ltd. minangka pabrik profesional sing khusus ngrancang lan nyedhiyakake kabeh stiker seni kuku. Perusahaan kami ngasilake atusan yuta stiker kuku kanggo merek kosmetik sing dikenal global wiwit taun 2010. Stiker cat kuku berkualitas tinggi lan apik kalebu glitter, transparan, neon lan 3D, dll 

Koleksi koleksi khas sing kalebu kalebu stiker kuku Manikur, stiker kuku Pedik, stiker Tato, Stiker bayangan, stiker lambe lan aksesoris Nail liyane 

Lokasi kita: 

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 

Ora 1999, Jalan Husong, Pekan Jiuting, Kutha Songjiang. Shanghai 201601, China

sertifikasi

Paket & pengiriman

FAQ

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita duwe pabrik dhewe. Setel desain, riset, pengembangan, produksi lan penjualan dhewe dadi siji. 

Q2: Apa sampeyan nawakake conto lan sepira regane?
Manawa! We offer conto gratis kanggo desain kita karo barang sing diklumpukake karo sisih sampeyan. 

Q3. Suwene suwene nampa conto?
Sampeyan mbutuhake wektu udakara 3-5 dina sawise dikirim conto, Matur nuwun! 

Q4. Kita bisa mbayar nggunakake Paypal?
Manawa, mesthine, kita nampa PayPal. West Union matur nuwun! 

Q5. Apa kita bisa ngganti warna lan pola bungkus kuku?
Yen sampeyan pengin ngganti warna lan pola bungkus kuku, sampeyan bisa ngatur desain dhewe. Kita bisa nggawe desain lan kemasan kanggo label pribadi lan logo adhedhasar kabeh panjaluk.

Q6. Apa bisa ngganti desain bungkusan lan menehi logo karo logo kita?
Ya, kita bisa nggawe kemasan khusus kanggo label pribadi lan logo sampeyan adhedhasar kabeh panjaluk. Matur nuwun!

Q7. Urutan pisanan kita minangka pesenan tes sing luwih cilik, apa bisa?
Ya, mesthine bisa. MOQ kita cilik banget, mung 300 pcs kanthi desain campuran. Pls aja ragu-ragu kontak karo aku kanggo rincian luwih lengkap.

Contact Us