< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
anglisht.jpgEN
Të gjitha kategoritë
Kthimi dhe Politika e Këmbimit

Ne nuk pranojmë mallra për kthim përveç nëse artikujt janë me defekt, në këtë rast ato do të zëvendësohen, në varësi të disponueshmërisë ose rimbursimit sipas gjykimit të blerësve.

Nëse kthimi është shkaktuar nga cilësia e produktit ose gabimi nga ne, ju do të garantoheni që të merrni 100% rimbursim.

Ne ofrojmë një politikë kthimi 90-ditore.

Dhuratat e shlyera janë të pakthyeshme dhe nuk mund të shkëmbehen me para.

Kontaktoni furnizuesin ose shitësin e produkteve tuaja për udhëzime kthimi.

Nëse kemi marrëveshje rimbursimesh, ju do të jeni përgjegjës për tarifat e transportit kthyes. Bilanci do të kthehet tek ju pasi të marrim artikujt.