< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Desain Festival

[gambar: ngaran]

Nanggali kuku halloween panjang bungkus OEM dicampur gaya seni halloween kuku

LWaktu Lebaran:

Kuantitas (Potongan)

> 1000

Est. Waktos (dinten)

Negotiable

kustomisasi:

Ngaropéa logo    

 (Min. Tarekat: Potongan 1500)                    

Dipaké bungkusan   

(Min. Tarekat: Potongan 1500)              

Kustomisasi grafis  

(Min. Tarekat: Potongan 1500)    


Panjelasan Produk





Propil Company

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd

Ieu mangrupikeun pabrik profésional anu khusus mendesain sareng nyayogikeun sagala jinis stiker seni kuku.
Pausahaan kami parantos ngahasilkeun ratusan juta spiker paku pikeun merek kosmetik anu dipikanyaho global ti saprak 2010.
Pelekat ngagosok kuku kualitas anu unik sareng stylish ngalibetkeun glitter, transparan, fluorescent sareng tilu diménsi, jsb.
Pelbagaian koleksi anu kantos urang kéngingkeun ku pésta kuku Manikur, stiker kuku Pedikur, stiker kalangkang, stiker lip sareng asesoris kuku anu sanés.https://huiziglobal.en.alibaba.com/?spm=a2700.7756200.mamo-user-profile.4.2f0971d216a3U9

Lokasi kami:
Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd
No 1999, Jalan Husong, Town Jiuting, Songjiang Jauh. Shanghai 201601, Cina.



certifications

Paket & pengiriman


FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Kumaha carana make

Taros Kami