< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Manikur Perancis

[gambar: ngaran]

Desain Tekstur Transparan 100% Kuku Strips strip ZB

Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan)

MOQ 500

Est. Waktos (dinten)

5 ~ 7 dinten damel

kustomisasi:

Desain stiker khusus      

 (Pesenan Min: 8 desain, unggal desain 150 Potongan)                    

Dipaké bungkusan   

(Min. Tarekat: Potongan 1000)              


Panjelasan Produk

nami
Pabrik Profesional Kuku Seni Bungkus Pasokan Pantun Foil 3D Rhinestones Amazon Hot Designs 
stiker
Hiji lambar
14/16 tips / sepré
MOQ
500 pcs kanggo pesenan borongan
watesan pamayaran
30% deposit sareng 70% TT sateuacan pangiriman
Sarat Pangiriman
EXW; FOB; CIF, DDU, CFR sareng ekspres
pamayaran
Paypal, T / T, Western Union
kiriman
ku laut, hawa sareng ekspres
hal nu husus
1. asli Polandia sareng kualitas luhur non-toksik & ramah lingkungan
2. Gampang digunakeun sareng kageulisan kuku anjeun
3. Desain sareng desain menawan
4. Desain sareng spésifikasi anu sanés sayogi
5. Kualitas anu saé, harga kalapa
6. Gampang ngaleupaskeun.

struktur

1b21cfb7b25256d8f7045b90f7797c6f

d3c02da6aee6f53fd997cb9e8defc9c

fa282d8d0cbb28a0c1e9c8a9ebc6e25

gél-kuku_12

gél-kuku_13

gél-kuku_16

gél-kuku_17


gél-kuku_18

FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Taros Kami