< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Glitters

[gambar: ngaran]

Harga Pabrik ngaropéa Gél Ngagilingkeun paku Polandia, Nail Sticker

LWaktu Lebaran:

Kuantitas (Potongan)

> 1000

Est. Waktos (dinten)

Negotiable

kustomisasi:

Ngaropéa logo    

 (Min. Tarekat: Potongan 1500)                    

Dipaké bungkusan   

(Min. Tarekat: Potongan 1500)              

Kustomisasi grafis  

(Min. Tarekat: Potongan 1500)    


Panjelasan Produk

Harga Pabrik ngaropéa Gél Ngagilingkeun paku Polandia, Nail Sticker

Jenis stiker urang anu kumaha?
A. Plap Nail Wrap, Art Nail (Sticker Polandia kuku / pelat gél kuku)
B.Toe Kuku Sticker
Stiker Nail C.Glitter                                                      
Foil kuku D.Metallic                                                                         

Stiker Nail E.Fluorescent
Sticker Nail F.Transparent

Stiker Kuku G.3D

Stiker Kuku Gaya H.French

Harga Pabrik ngaropéa Gél Ngagilingkeun paku Polandia, Nail Sticker

Harga Pabrik ngaropéa Gél Ngagilingkeun paku Polandia, Nail Sticker

Harga Pabrik ngaropéa Gél Ngagilingkeun paku Polandia, Nail Sticker

 Harga Pabrik ngaropéa Gél Ngagilingkeun paku Polandia, Nail Sticker

Harga Pabrik ngaropéa Gél Ngagilingkeun paku Polandia, Nail Sticker

Harga Pabrik ngaropéa Gél Ngagilingkeun paku Polandia, Nail Sticker

 

Propil Company

Shanghai Huizi Cosmetics Co., Ltd. mangrupikeun pabrik profesional anu khusus dina ngarancang sareng nyayogikeun sagala jinis stiker seni kuku. Perusahaan kami parantos ngahasilkeun ratusan jutaan stiker kuku pikeun mérek kosmétik anu dikenal global ti saprak 2010. Stiker cat kuku kualitas luhur anu unik sareng bergaya ngalibatkeun glitter, transparan, fluorescent sareng 3D, jst. 

Pelbagaian koleksi anu kantos urang kéngingkeun ku spiker kuku Manikur, stiker kuku pedikur, stiker tato, stiker kalangkang, stiker lip sareng asesoris kuku sanésna 

Lokasi kami: 

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 

Henteu 1999, Jalan Husong, Kota Jiuting, Jauh Songjiang. Shanghai 201601, Cina

certifications

Paket & pengiriman

FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Taros Kami