< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Glitters

[gambar: ngaran]

Jual stiker kuku anu jual panas, pamasok seni kuku, stiker kuku ble

LWaktu Lebaran:

Kuantitas (Potongan)

> 1000

Est. Waktos (dinten)

Negotiable

kustomisasi:

Ngaropéa logo    

 (Min. Tarekat: Potongan 1500)                    

Dipaké bungkusan   

(Min. Tarekat: Potongan 1500)              

Kustomisasi grafis  

(Min. Tarekat: Potongan 1500)    


Panjelasan Produk

 

nami

 paku Bungkus, Kuku stiker, Strips kuku, Patch Patch

 merek

  OEM

 material

 Polandia kuku 

 Qty

 14-16 jalur

 rubak

 18.5mm ~ 9mm

 panjang

 31.5mm

 Weight

 5.7g

 MOQ

 200 kantong/ unggal gaya

 pak-pakan

 nu kantong vakum paking, 7 karep/ PC, 2PC / kantong

 hal nu husus

 

Kualitas luhur kalayan harga anu pangsaéna

MOQ: 200packs /unggal gaya

Merk OEM / ODM / Huizi

 struktura80f64cf4fbc01abded86300aff4ab2

 9f19c169996fe541b30b33e6693cf7a

ec89c869800895d5ff640678fa9f7b0

Propil Company

Shanghai Huizi Cosmetics Co., Ltd. mangrupikeun pabrik profesional anu khusus dina ngarancang sareng nyayogikeun sagala jinis stiker seni kuku. Perusahaan kami parantos ngahasilkeun ratusan jutaan stiker kuku pikeun mérek kosmétik anu dikenal global ti saprak 2010. Stiker cat kuku kualitas luhur anu unik sareng bergaya ngalibatkeun glitter, transparan, fluorescent sareng 3D, jst. 

Pelbagaian koleksi anu kantos urang kéngingkeun ku spiker kuku Manikur, stiker kuku pedikur, stiker tato, stiker kalangkang, stiker lip sareng asesoris kuku sanésna 

Lokasi kami: 

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 

Henteu 1999, Jalan Husong, Kota Jiuting, Jauh Songjiang. Shanghai 201601, Cina
stiker kuku kuku jual panas, supplier art paku, stiker kuku


certifications

Paket & pengiriman

FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Taros Kami