english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Glitters

[gambar: ngaran]

Kadatangan Anyar Custom Art Dekorasi Finger Nail Wraps Hui Zi Kualitas Tinggi Stiker Kuku

 material

 Polandia kuku 

 Qty

 16 karep

 rubak

 18.5mm ~ 9mm

 panjang

 31.5mm

 beurat

 5.7g

 MOQ

 300pcs

 pak-pakan

 Pakét kantong vakum, 7strips / PC, 2PC / kantong

 hal nu husus

 

Kualitas luhur kalayan harga anu pangsaéna

MOQ: 200packs / unggal gaya

Merk OEM / ODM / Huizi


Panjelasan Produk
nami
Kadatangan Anyar Custom Art Dekorasi Finger Nail Wraps Hui Zi Kualitas Tinggi Stiker Kuku
Hiji lambar
16 tips/sheet
MOQ
300 pcs kanggo pesenan borongan
watesan pamayaran
 TT /Paypal/Trade assurance/Western union
Sarat Pangiriman
By express .door to door .
pamayaran
Paypal, T / T, Western Union
kiriman
ku laut, hawa sareng ekspres
hal nu husus
1. asli Polandia sareng kualitas luhur non-toksik & ramah lingkungan
2. Gampang digunakeun sareng kageulisan kuku anjeun
3. Desain sareng desain menawan
4. Desain sareng spésifikasi anu sanés sayogi
5. Kualitas anu saé, harga kalapa
6. Gampang ngaleupaskeun.
Kumaha carana make
1.Remove clear cover
2.Peel polish strip from backing paper,pulling from the stickers
3.Tear stickers off of polish strip, Select the end of the strip that best fits your nail
4.Apply polish trips to nail,gently stretching for a perfect fit,To realign, peel nail strip
sareng salereskeun, Tepung lancar dugi ka bebas kerang
5.Remove excess by creasing strip at nail edge and filing in a downward motion
Rincian Gambar


FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Taros Kami