< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Art Art

[gambar: ngaran]

2020 desain panas kuku stiker kuku strip Polandia

LWaktu Lebaran:

Kuantitas (Potongan)

> 1000

Est. Waktos (dinten)

Negotiable

kustomisasi:

Ngaropéa logo    

 (Min. Tarekat: Potongan 1500)                    

Dipaké bungkusan   

(Min. Tarekat: Potongan 1500)              

Kustomisasi grafis  

(Min. Tarekat: Potongan 1500)    



Panjelasan Produk
2020 jantung nyusun rumput kuku kuku anu nempel
nami
bungkus paku, paku paku, paku stiker kuku
Hiji lambar
14 / 16 / 18 strips / sepré
MOQ
500 pcs pikeun pesenan borongan; 2400pcs pikeun pesenan OEM.
watesan pamayaran
Deposit 30 sareng 70% TT sateuacan pangiriman
pamayaran
Paypal, T / T, Western Union
kiriman
ku laut, hawa sareng ekspres
Waktos pangiriman
1) 5 dinten damel saatos nampi deposit kanggo pesenan borongan.
2) 18 damel dinten saatos nampi deposit kanggo desain khusus.
Sarat Pangiriman
EXW; FOB; CIF, DDU, CFR

Kauntungan urang

1) OEM, ODM tiasa ditampi. 
2) Gancang sareng Gampang panawaran. Hungkul dina menit, Pareum dina detik tanpa bales. 
3) Basajan. Fashionable. Alih 
4) Aman sareng Non-toksik, ogé aman pikeun murangkalih
5) Ratusan desain pikeun milih
6) Anggaran rendah, tiasa ngarobih sering janten cocog sareng pakean 
7) Nyenangkeun DIY di bumi. 
8) Sét tés lengkep pikeun EU & AS. Aman pikeun diical kanggo diical pikeun dianggo.

Prosés conto conto

1) Sampel gratis pikeun 16pcs, anu mésér mayar kargo; 
2) Kirim dina dinten anu kadua saatos nampi barang anjeun.
Sayogi desain
Punten wartosan kuring kanggo katalog sareng seueur desain !!!



Propil Company
Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd nyaéta pabrik profésional anu khusus mendesain sareng nyayogikeun sagala jinis stiker seni kuku. Perusahaan kami parantos ngahasilkeun ratusan juta stiker paku pikeun merek kosmétik anu dipikanyaho global ti 2010. Pelekat ngagosok kuku kualitas anu unik sareng bergaya ngalibetkeun glitter, transparan, fluorescent sareng 3D, jsb. 

Pelbagaian koleksi anu kantos urang kéngingkeun ku spiker kuku Manikur, stiker kuku pedikur, stiker tato, stiker kalangkang, stiker lip sareng asesoris kuku sanésna 

Lokasi kami: 
Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 
Henteu 1999, Jalan Husong, Kota Jiuting, Jauh Songjiang. Shanghai 201601, Cina

certifications

Paket & pengiriman
bungkusan:
vacuum / bungkusan kartu kertas / karton
Waktos pangiriman: 
1) 5 damel dinten saatos nampi deposit kanggo borongan;
2) 18 damel dinten saatos nampi deposit kanggo desain khusus


FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Taros Kami