< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Art Art

[gambar: ngaran]

Pelapik kuku Jepang Nulis pelat hiasan seni paku

 material

 Polandia kuku 

 Qty

 14-16 jalur

 rubak

 18.5mm ~ 9mm

 panjang

 31.5mm

 beurat

 5.7g

 MOQ

 200packs / unggal gaya

 pak-pakan

 Pakét kantong vakum, 7strips / PC, 2PC / kantong

 hal nu husus

 

Kualitas luhur kalayan harga anu pangsaéna

MOQ: 200packs / unggal gaya

Merk OEM / ODM / Huizi


Panjelasan Produk

Stiker kuku Jepang Kustom Bungkus stiker hiasan seni kuku 

 

tips:  Tips 14/16;
watesan pamayaranDeposit 30 sareng 70% TT sateuacan pangiriman
MOQ500 pcs pikeun pesenan borongan; 3000pcs pikeun pesenan OEM.
Sarat PangirimanEXW; FOB; CIF, DDU, CFR sareng ekspres
pamayaranPaypal, T / T, Western Union 
kirimanku laut, hawa sareng ekspres
Waktos pangiriman15 dinten saatos nampi deposit

 

Jenis stiker urang anu kumaha?
A. Plap Nail Wrap, Art Nail (Sticker Polandia kuku / pelat gél kuku)
B.Toe Kuku Sticker
Stiker Nail C.Glitter                                                      
Foil kuku D.Metallic                                                                         

Stiker Nail E.Fluorescent
Sticker Nail F.Transparent

Stiker Kuku G.3D

Stiker Kuku Gaya H.French

Stiker kuku Jepang Kustom Bungkus stiker hiasan seni kuku

Stiker kuku Jepang Kustom Bungkus stiker hiasan seni kuku

Stiker kuku Jepang Kustom Bungkus stiker hiasan seni kuku

Stiker kuku Jepang Kustom Bungkus stiker hiasan seni kuku

 

 


Propil Company

Shanghai Huizi Cosmetics Co., Ltd. mangrupikeun pabrik profesional anu khusus dina ngarancang sareng nyayogikeun sagala jinis stiker seni kuku. Perusahaan kami parantos ngahasilkeun ratusan jutaan stiker kuku pikeun mérek kosmétik anu dikenal global ti saprak 2010. Stiker cat kuku kualitas luhur anu unik sareng bergaya ngalibatkeun glitter, transparan, fluorescent sareng 3D, jst. 

Pelbagaian koleksi anu kantos urang kéngingkeun ku spiker kuku Manikur, stiker kuku pedikur, stiker tato, stiker kalangkang, stiker lip sareng asesoris kuku sanésna 

Lokasi kami: 

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 

Henteu 1999, Jalan Husong, Kota Jiuting, Jauh Songjiang. Shanghai 201601, Cina


certifications

Paket & pengiriman

FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Kumaha carana make

1.Clean kuku alami anjeun sareng Pad remover kuku kuku sareng nyorong deui cuticles.
2.Tarik kuku anjeun ka bungkus paku anu paling cocog.Tip: upami anjeun henteu yakin ngeunaan dua
ukuran, pilih anu langkung alit atanapi motong langkung ageung ukuranana.
3.Mulang pilem pelindung transparan, mesek bungkus kuku sareng nempatkeun éta di tengah kuku.leave rohangan anu kénca sareng ka katuhu di ujung cuticle anjeun.
4.Pencetkeun bungkus kuku di tengah kuku teras nerapkeun tekanan teguh dina tepi.Lebihkeun bungkus kuku anu berlebihan.



Taros Kami