< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori
Balik deui sareng Kawijakan Bursa

Kami henteu nampi dagangan kanggo pamulangan kacuali barang anu rusak, dina hal éta barang bakal digentos, tunduk kana kasadiaan, atanapi dibalikeun deui sakumaha kabijaksanaan pembeli.

Upami pangbalikanana disababkeun ku kualitas produk atanapi kasalahan ti kami, anjeun bakal dijamin kéngingkeun 100% pengembalian dana.

Kami nawiskeun kabijakan balik 90 dinten.

Hadiah anu ditebus henteu tiasa dipulihkeun sareng teu tiasa ditukeurkeun artos.

Hubungi pamasok produk anjeun atanapi anu ngajual pikeun pitunjuk deui.

Upami urang gaduh pasatujuan ngabalikeun duit, anjeun bakal tanggel waler pikeun pangiriman biaya pengiriman barang. Kasaimbanganana bakal dibalikeun deui ka anjeun saatos kami nampi barangna.