< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Jalur Gél ​​semi-kapok

[gambar: ngaran]

Dijual panas Shanghai HUIZI Non-toksik stiker kuku gél Natal

Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan)> 1000
Est.Time (dinten)
Negotiable

kustomisasi:

Ngaropéa logo(Min. Pesenan: 1500 Potongan)
Dipaké bungkusan(Min. Pesenan: 1500 Potongan)
Kustomisasi grafis(Min. Pesenan: 1500 Potongan)


Panjelasan Produk
Ngaran Produk

semi-kapok stiker kuku gél, Stiker gél sareng lampu UV

merek
OEM
material
gél
Qty
20 karep
rubak
18mm ~ 8mm
panjang
26mm
beurat
5.75g
pak-pakan
Kantong kantong vakum, 20strips / PC, 1PC / kantong
hal nu husus
Kualitas kualitas luhur, harga pabrik langsung
Merek OEM / ODM / Huizi

017-5

017-3


1) Grosir Korea anyar LED UV gel gel warp OEM / ODM sayogi 
2) Basajan. Fashionable. Alih 
3) Aman sareng Non-toksik, ogé aman pikeun murangkalih
4) Ratusan desain pikeun milih
5) Anggaran rendah, tiasa ngarobih sering janten cocog sareng pakean 
6) Nyenangkeun DIY di bumi. 

7) Sét tés lengkep pikeun EU & AS. Aman pikeun diical kanggo diical pikeun dianggo.


017-4


017


Prosés conto conto

1) Sampel gratis kanggo 3 pcs, sareng lampu UV, anu mésér mayar angkutan barang; 

2) Kirim dina dinten anu kadua saatos nampi barang anjeun.


Surélék urang pikeun saham terbatas, katalog sareng seueur desain !!!


Propil Company

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd nyaéta pabrik profésional anu khusus mendesain sareng nyayogikeun sagala jinis stiker seni kuku. Perusahaan kami parantos ngahasilkeun ratusan juta stiker paku pikeun merek kosmétik anu dipikanyaho global ti 2010. Pelekat ngagosok kuku kualitas anu unik sareng bergaya ngalibetkeun glitter, transparan, fluorescent sareng 3D, jsb. 


Pelbagaian koleksi anu kantos urang kéngingkeun ku spiker kuku Manikur, stiker kuku pedikur, stiker tato, stiker kalangkang, stiker lip sareng asesoris kuku sanésna 

Lokasi kami: 
Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 
Henteu 1999, Jalan Husong, Kota Jiuting, Jauh Songjiang. Shanghai 201601, Cina



certifications

Paket & pengiriman

bungkusan:

vacuum / bungkusan kartu kertas / karton
Waktos pangiriman: 
1) 5 damel dinten saatos nampi deposit kanggo borongan;
2) 18 damel dinten saatos nampi deposit kanggo desain khusus


FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Taros Kami