< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Jalur Gél ​​semi-kapok

[gambar: ngaran]

strip cél gél semi diubaran Shanghai HUIZI borong

Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan)200- 1000
Est.Time (dinten)
Negotiable

kustomisasi:

Ngaropéa logo(Min. Pesenan: 1500 Potongan)
Dipaké bungkusan(Min. Pesenan: 1500 Potongan)
Kustomisasi grafis(Min. Pesenan: 1500 Potongan)


Panjelasan Produk

Ngaran Produk

semi-kapok stiker kuku gél, Stiker gél sareng lampu UV

merek
OEM
material
gél
Qty
20 karep
rubak
18mm ~ 8mm
panjang
26mm
beurat
5.75g
pak-pakan
Kantong kantong vakum, 20strips / PC, 1PC / kantong
hal nu husus
Kualitas kualitas luhur, harga pabrik langsung
Merek OEM / ODM / Huizi

gél-kuku_01

gél-kuku_02


gél-kuku_03


gél-kuku_04

gél-kuku_05

gél-kuku_06


gél-kuku_07


gél-kuku_08

gél-kuku_09

gél-kuku_10

gél-kuku_12

gél-kuku_13

gél-kuku_14


gél-kuku_15

gél-kuku_16

gél-kuku_17

gél-kuku_18


Prosés conto conto

1) Sampel pikeun 2 pcs, sareng lampu UV, anu mésér mayar angkutan barang; 

2) Kirim dina dinten anu kadua saatos nampi barang anjeun.


Surélék urang pikeun saham terbatas, katalog sareng seueur desain !!!


FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Taros Kami