< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Jalur Gél ​​semi-kapok

[gambar: ngaran]

Huizi kuku Semi kapok kuku gél bungkus warna padet henteu beracun napel diri stiker kuku gél lengkep


nami 
stiker kuku gél semi diubaran
Qty
20 karep
rubak
17.5mm ~ 10mm
 panjang
30mm
pak-pakan
di jero kantong foil vakum, paket kardus, kantong OPP, kantong PET, KASTAM
pamayaran
Paypal, T / T, Western Union, Pembayaran Aman dina aibaba.
Waktos pangiriman
5-25 dinten saatos nampi setoran.
MOQ
10 pcs pikeun pesenan borongan; 500pcs pikeun pesenan OEM.


Panjelasan Produk
Panjelasan Produk
Pabrik Harga Disesuaikan Desain Kuku Wraps OEM / ODM Gel Polandia Kuku Stiker Kanggo Budak awéwé
parameter teknis

Naon stiker kuku kuku gél UV? 

1.Kuku gél sanés stiker kuku palastik biasa. Éta didamel tina bahan kuku kuku, anu langkung cerah saatos cahayana sareng ramah lingkungan.
2. Stiker kuku gel sadayana gaduh perlindungan lingkungan
3. bungkus kuku gel anu napel diri sareng tiasa nempel dina paku langsung
4. Gél stiker kuku cocog pikeun panggunaan propésional sareng panggunaan bumi
nami 
stiker kuku gél semi diubaran
Qty
20 karep
rubak
17.5mm ~ 10mm
 panjang
30mm
pak-pakan
di jero kantong foil vakum, paket kardus, kantong OPP, kantong PET, KASTAM
pamayaran
Paypal, T / T, Western Union, Pembayaran Aman dina aibaba.
Waktos pangiriman
5-25 dinten saatos nampi setoran.
MOQ
10 pcs pikeun pesenan borongan; 500pcs pikeun pesenan OEM.
Rincian Gambar


NG200001 Valentine


Gél kuku stiker Polandia
NG200002 Haté Wani
Gél Kuku Polandia bungkus
NG200003 Salamina
Hiasan pikeun kuku
NG200004 Hideung
mérek stiker kuku
NG200005 Hideung Cherry Merlot
stiker kuku
NG200006 Kaca Pantai
Uv stiker kuku gél
NG200007  Langit Surya
aksesoris kuku borongan
NG200008  Ambu Coklat
strip Polandia kuku
NG200009   Impian Alice
stiker kuku gél semi diubaran
NG2000010   Kulawu pamungkas
strip kuku gél
NG2000011
Stiker kuku gél semi kapok
NG2000013
strip kuku gél
NG2000014
bungkus kuku
NG2000017
stiker kuku jariji
NG2000023
stiker strip kuku
NG2000024
Stiker kuku Huizi
NG2000033
pabrik stiker kuku
Parentah instalasi


Propil Company

微 信 图片 _20210407102050

certifications

微 信 图片 _20210407102053

Paket & pengiriman

QQ 截图 20210406173855

FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Kumaha carana make

QQ 截图 20210412092203

Taros Kami