< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Warna Padet

[gambar: ngaran]

Pabrik stiker kuku harga borong séri LC

LWaktu Lebaran:

Kuantitas (Potongan)

MOQ 500 pcs

Est.Time (dinten)

5-7 dinten damel

kustomisasi:

bungkusan   

(Min. Tarekat: Potongan 1000)              

Desain stiker 

(Pesenan Min: 8desain, 150 pcs unggal desain)    


Panjelasan Produk

LC-2

nami
Huizi Karakter Desain Nail Art Sticker Liburan Desain Hot Sale Butterfly Cat Lace Flower Nail Sticker
Hiji lambar
20/22 tips / sepré
MOQ
300 pcs kanggo pesenan borongan
watesan pamayaran
30% deposit sareng 70% TT sateuacan pangiriman
Sarat Pangiriman
EXW; FOB; CIF, DDU, CFR sareng ekspres
pamayaran
Paypal, T / T, Western Union
kiriman
ku laut, hawa sareng ekspres
hal nu husus
1. asli Polandia sareng kualitas luhur non-toksik & ramah lingkungan
2. Gampang digunakeun sareng kageulisan kuku anjeun
3. Desain sareng desain menawan
4. Desain sareng spésifikasi anu sanés sayogi
5. Kualitas anu saé, harga kalapa
6. Gampang ngaleupaskeun.

Gambar gedé

531f4beac35d66f1cc4da4d809bcc041c9416b1d8cbffb275f631336330ca5


75a7d2ff47ceabf6efd5c8a6d9d2a58

329cf09b80f8a3ee6699ed8b794d11f

gél-kuku_12

gél-kuku_13

gél-kuku_14

gél-kuku_15

gél-kuku_16

gél-kuku_17

gél-kuku_18

FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Taros Kami