< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Warna Padet

[gambar: ngaran]

Pabrik OEM nyayogikeun kuku kualitas luhur strip strip ZB séri

 material

 Polandia kuku 

 Qty

 14-16 jalur

 rubak

 18.5mm ~ 9mm

 panjang

 31.5mm

 beurat

 5.7g

 MOQ

 300pcs

 pak-pakan

 Pakét kantong vakum, 7strips / PC, 2PC / kantong

 hal nu husus

 

Kualitas luhur kalayan harga anu pangsaéna

MOQ: 200packs / unggal gaya

Merk OEM / ODM / Huizi

Panjelasan Produk

 zb 大 图

 struktur

nami
Pabrik Profesional Kuku Seni Bungkus Pasokan Pantun Foil 3D Rhinestones Amazon Hot Designs 
stiker
Hiji lambar
14/16 tips / sepré
MOQ
300 pcs kanggo pesenan borongan
watesan pamayaran
30% deposit sareng 70% TT sateuacan pangiriman
Sarat Pangiriman
EXW; FOB; CIF, DDU, CFR sareng ekspres
pamayaran
Paypal, T / T, Western Union
kiriman
ku laut, hawa sareng ekspres
hal nu husus
1. asli Polandia sareng kualitas luhur non-toksik & ramah lingkungan
2. Gampang digunakeun sareng kageulisan kuku anjeun
3. Desain sareng desain menawan
4. Desain sareng spésifikasi anu sanés sayogi
5. Kualitas anu saé, harga kalapa
6. Gampang ngaleupaskeun.

1

Desain Poé Valentine

9f19c169996fe541b30b33e6693cf7a


Desain Thanksgiving 

b64bd8f67d7e760f232fbf81488e1d6

        

Desain Poé Kasadaran Autisme Dunya

55f055dc657a2e5d0291251769ad4cc

Rarancang Poé Perawatan Pita Gandrung

e037596d2c94e04733b9b79e3ba212a

    

Desain Dinten Kamerdekaan

160c5c2094853021c8d2bbbbeb51a78


Desain Easter

4260e5af3ddf0f8bcd59439ebb98a17


Desain St Patrick urang

ec89c869800895d5ff640678fa9f7b0


Desain Natal

8759731e750cda4acf6ed6e4b19446e

Desain Lebaran

f1ba117e0a68e5510d1bdc11cb07b23


gél-kuku_12


gél-kuku_13

gél-kuku_16


gél-kuku_14


gél-kuku_15

gél-kuku_17

gél-kuku_18



FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Taros Kami