< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Warna Padet

[gambar: ngaran]

Grosir Adat hiasan seni kuku nyata ngagosok paku kuku

LWaktu Lebaran:

Kuantitas (Potongan)

MOQ 300

Perkiraan waktos (dinten)

Negotiable

kustomisasi:

bungkusan   

(Min. Tarekat: Potongan 1500)              

Desain stiker  

(Pesenan Min: 8 desain, 

150 pcs unggal)    


Panjelasan Produk

6ff287fd23accbaa990bdb9de63defa

Jenis stiker urang anu kumaha?
A. Plane Nail Wrap, Nail Art (Nail Polish Sticker) B. Stiker kuku kuku
C.Glitter Nail Sticker D.Milét kuku foil
E. Fluorescent Kuku Stiker F. Transparan Kuku Stiker
G.3D Nail Sticker H.French Style Nail Sticker
nami
Huizi JK Custom Korea Kuku Wraps Waterproof Long-Last Nail Polish Sticker Eco-friendly Plastik Nail Beauty Beauty
Hiji lambar
20/22 tips / sepré
MOQ
300 pcs kanggo pesenan borongan
watesan pamayaran
30% deposit sareng 70% TT sateuacan pangiriman
Sarat Pangiriman
EXW; FOB; CIF, DDU, CFR sareng ekspres
pamayaran
Paypal, T / T, Western Union
kiriman
ku laut, hawa sareng ekspres
hal nu husus
1. asli Polandia sareng kualitas luhur non-toksik & ramah lingkungan
2. Gampang digunakeun sareng kageulisan kuku anjeun
3. Desain sareng desain menawan
4. Desain sareng spésifikasi anu sanés sayogi
5. Kualitas anu saé, harga kalapa
6. Gampang ngaleupaskeun.

8a004973f0adb75b70c777fc729ca5a

98aefd0c9789c5145c709bd5f936480

d683e882e172c90e060d2d947f09ffa


1c73c430fc7c07c43f2973a0ee29ce6

181a8166b1bb539ddd88b8ea1cab99d


ba7f36c24e0ccbcec893feff775d87d

gél-kuku_12

gél-kuku_13

gél-kuku_14

gél-kuku_15

gél-kuku_16

gél-kuku_17

gél-kuku_18


FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Taros Kami