< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Warna Padet

[gambar: ngaran]

Bungkus ngagosok kuku bungkus Non-toksik tina paku témbok kuku beracun

LWaktu Lebaran:

Kuantitas (Potongan)

> 1000

Est. Waktos (dinten)

Negotiable

kustomisasi:

Ngaropéa logo    

 (Min. Tarekat: Potongan 1500)                    

Dipaké bungkusan   

(Min. Tarekat: Potongan 1500)              

Kustomisasi grafis  

(Min. Tarekat: Potongan 1500)    


Panjelasan Produk

6ff287fd23accbaa990bdb9de63defa


nami
Huizi JK Custom Korea Kuku Wraps Waterproof Long-Last Nail Polish Sticker Eco-friendly Plastik Nail Beauty Beauty
Hiji lambar
20/22 tips / sepré
MOQ
300 pcs kanggo pesenan borongan
watesan pamayaran
30% deposit sareng 70% TT sateuacan pangiriman
Sarat Pangiriman
EXW; FOB; CIF, DDU, CFR sareng ekspres
pamayaran
Paypal, T / T, Western Union
kiriman
ku laut, hawa sareng ekspres
hal nu husus
1. asli Polandia sareng kualitas luhur non-toksik & ramah lingkungan
2. Gampang digunakeun sareng kageulisan kuku anjeun
3. Desain sareng desain menawan
4. Desain sareng spésifikasi anu sanés sayogi
5. Kualitas anu saé, harga kalapa
6. Gampang ngaleupaskeun.



8a004973f0adb75b70c777fc729ca5a

98aefd0c9789c5145c709bd5f936480

d683e882e172c90e060d2d947f09ffa

1c73c430fc7c07c43f2973a0ee29ce6


181a8166b1bb539ddd88b8ea1cab99d

ba7f36c24e0ccbcec893feff775d87d


Propil Company

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd

Ieu mangrupikeun pabrik profésional anu khusus mendesain sareng nyayogikeun sagala jinis stiker seni kuku.
Pausahaan kami parantos ngahasilkeun ratusan juta spiker paku pikeun merek kosmetik anu dipikanyaho global ti saprak 2010.
Pelekat ngagosok kuku kualitas anu unik sareng stylish ngalibetkeun glitter, transparan, fluorescent sareng tilu diménsi, jsb.
Pelbagaian koleksi anu kantos urang kéngingkeun ku pésta kuku Manikur, stiker kuku Pedikur, stiker kalangkang, stiker lip sareng asesoris kuku anu sanés.https://huiziglobal.en.alibaba.com/?spm=a2700.7756200.mamo-user-profile.4.2f0971d216a3U9

Lokasi kami:
Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd
No 1999, Jalan Husong, Town Jiuting, Songjiang Jauh. Shanghai 201601, Cina.



certifications

Paket & pengiriman


FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Kumaha carana make

Taros Kami