< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Tato / Stiker kalangkang panon

[gambar: ngaran]

Emas Emas Sareng Silver Metallic Tattoo Stiker Tato

material

Tempat Asal

Number model

warna

rarancang

pak-pakan

Istilah pamayaran


Panjelasan Produk


Emas Emas Sareng Silver Metallic Tattoo Stiker TatoEmas Emas Sareng Silver Metallic Tattoo Stiker TatoEmas Emas Sareng Silver Metallic Tattoo Stiker TatoEmas Emas Sareng Silver Metallic Tattoo Stiker TatoEmas Emas Sareng Silver Metallic Tattoo Stiker TatoEmas Emas Sareng Silver Metallic Tattoo Stiker TatoEmas Emas Sareng Silver Metallic Tattoo Stiker TatoEmas Emas Sareng Silver Metallic Tattoo Stiker TatoEmas Emas Sareng Silver Metallic Tattoo Stiker Tato
Ngaran Produk

 Produk kelamin tattoo awak awak gelang kalung gelang tato emas foil khusus

materialKertas mindahkeun cai 175gsm + Pilem pelepasan PET
Format Karya SeniAI, PSD, PDF, CDR
MOQ5000PCS
waktos sampelsakitar 5 dinten
Waktos pangirimansakitar15 dinten
Istilah pamayaran30% titipan T / T sareng kasaimbangan dibayar nalika ningali B / L
Anggo dinaKulit, Keramik, Matal, Gelas ect

 

Emas Emas Sareng Silver Metallic Tattoo Stiker TatoEmas Emas Sareng Silver Metallic Tattoo Stiker Tato

Propil Company

Shanghai Huizi Cosmetics Co., Ltd. mangrupikeun pabrik profesional anu khusus dina ngarancang sareng nyayogikeun sagala jinis stiker seni kuku. Perusahaan kami parantos ngahasilkeun ratusan jutaan stiker kuku pikeun mérek kosmétik anu dikenal global ti saprak 2010. Stiker cat kuku kualitas luhur anu unik sareng bergaya ngalibatkeun glitter, transparan, fluorescent sareng 3D, jst. 

Pelbagaian koleksi anu kantos urang kéngingkeun ku spiker kuku Manikur, stiker kuku pedikur, stiker tato, stiker kalangkang, stiker lip sareng asesoris kuku sanésna 

Lokasi kami: 

Shanghai Huizi Kosmetik Co, Ltd 

Henteu 1999, Jalan Husong, Kota Jiuting, Jauh Songjiang. Shanghai 201601, Cina

certifications

Paket & pengiriman


FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Taros Kami