< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Imah>produk>Tato / Stiker kalangkang panon

[gambar: ngaran]

Emas Modél Emas Stiker Tatt0os, Harga Pabrik

material

Kertas transfer cai, mangsi, pilem pepet, lekasan

sertipikasi

 

SGS

 

Tempat Asal

Shanghai, Cina

brand Ngaran

HZ

Number model

tato emas samentawis

ngetik

stiker tattoo

warna

warna

aplikasi

Hiasan

rarancang

Rébuan Pilihan Ditawiskeun

ukuran

Didamel khusus

 

pak-pakan

1pc / nentang Kantong

MOQ

10000pieces

Istilah pamayaran

T / T, Western Union, PayPal

Anggo:

 

Kulit, Keramik, Matal, Gelas ect

 

 


Panjelasan Produk

Urang gaduh langkung ti desain stock 140, Pls rumaos tiasa ngahubungan sareng kuring pikeun langkung seueur desain saham :) 

Stiker tato, Stiker Pantun Logam Emas Tatt0os, Harga Pabrik

 Stiker tato, Stiker Pantun Logam Emas Tatt0os, Harga PabrikStiker tato, Stiker Pantun Logam Emas Tatt0os, Harga PabrikStiker tato, Stiker Pantun Logam Emas Tatt0os, Harga PabrikStiker tato, Stiker Pantun Logam Emas Tatt0os, Harga PabrikStiker tato, Stiker Pantun Logam Emas Tatt0os, Harga PabrikStiker tato, Stiker Pantun Logam Emas Tatt0os, Harga PabrikStiker tato, Stiker Pantun Logam Emas Tatt0os, Harga Pabrik

Stiker tato, Stiker Pantun Logam Emas Tatt0os, Harga PabrikStiker tato, Stiker Pantun Logam Emas Tatt0os, Harga Pabrik

 

Spesifikasi tato samentawis
nami2015 Peletok téma emas samentawis témpél, stiker tato logam
materialtulisan damai + mangsi anu diimpor tina EU + lem anu diimpor ti Korea + pilem pelindung PVC
Ukuran (m * m)151 * 202mm / 6 * 8.5inch, urang tiasa damel ukuran anu dipikahoyong ku anjeun 
Waktos panungtungan 4-6days biasa.
MOQ 500pcs / desain (desain stock kami) 1200pcs / desain (desain khusus)
Tato tempting Paket
pak-pakannormal nyaéta 1pc / kantong lawan, 1200pcs / ctn. napel sababaraha bungkusan adat, pariksa Pls upami aya kapentingan.
Tato Tempor Pangmayaran sareng Pangiriman
pamayaranT / T, Western Union, Paypal 
Waktos pangiriman

barang saham: 1-2days saatos mayar.

Adat: 7-10days saatos mayar.

Palabuhan PangirimanShanghai / NingBo 
BalanjaDiangkut ku laut atanapi Pangiriman Express (TNT, DHL, EMX, UPS, FEDEX, DHL… jsb)
FREE SAMPLE 
Urang tiasa ngirim 6-7pcs tato panas sareng sababaraha conto packing ka anjeun, Pls ngahubungi sareng kuring pikeun kéngingkeun detilna :) 


Propil Company

 Stiker tato, Stiker Pantun Logam Emas Tatt0os, Harga PabrikStiker tato, Stiker Pantun Logam Emas Tatt0os, Harga Pabrik



certifications

Paket & pengiriman

FAQ

Q1: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?
Kami gaduh pabrik nyalira. Atur desain, panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan nyalira salaku hiji. 

Q2: Naha anjeun nawiskeun conto sareng sabaraha biaya kanggo kéngingkeunana?
Pasti! Kami nawiskeun conto gratis pikeun desain kami sareng pengiriman barang dikumpulkeun samping anjeun. 

Q3. Sabaraha lami upami nampi sampel?
Dibutuhkeun ngeunaan 3-5 dinten dugi saatos kami nganteurkeun conto, Hatur nuhun! 

Q4. Naha urang tiasa mayar nganggo Paypal?
Pasti, tangtosna, urang nampi PayPal. West Union hatur nuhun! 

Q5. Naha urang tiasa ngarobih warna sareng pola bungkus paku?
Upami anjeun hoyong ngarobih warna sareng pola bungkus kuku, anjeun tiasa ngaropea desain anjeun nyalira. Urang tiasa ngaropea desain sareng bungkus anjeun pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya pamundut anjeun.

Q6. Naha urang tiasa ngarobih desain bungkusan sareng merk sareng logo urang?
Leres, urang tiasa ngaropea anjeun bungkus pikeun labél swasta sareng logo anjeun dumasar kana sadaya paménta anjeun. Hatur nuhun!

Q7. Urutan kahiji urang tiasa janten tés test anu langkung alit, bakal éta mungkin?
Leres, tangtosna tiasa. MOQ urang leutik pisan, ngan ukur 300 pcs sareng desain campuran. Pls ulah ragu ngahubungi sareng kuring kanggo langkung jelasna.

Taros Kami