< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=442953757088499&ev=PageView&noscript=1" />
english.jpgEN
sadaya Kategori

Wilujeng sumping HUIZI


Shanghai Huizi Kosmétik Perusahaan dilahirkeun sareng nyetél laboratorium panilitian manikur di 2010. Kami ngagaduhan hak cipta intelektual bebas dina bidang ieu, fokus kana panilitian manicure, desain, ODM sareng OEM langkung ti 11 taun. Produk aslina kalebet stiker kuku, stiker kuku suku, stiker kuku nak, sareng produk pendukung manikur anu sanés.

Kami gaduh 4000 méter pasagi pusat pemurnian produksi kosmétik, bubuka mesin percetakan 4-warna Jerman, mesin percetakan layar otomatis Taiwan, mesin grinding sareng mesin motong otomatis, alat-alat laboratorium presisi Jepang.

Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem tanggung jawab sosial BSCI, sertifikasi sistem mutu ISO9001, produk lulus sertifikasi SGS, sertifikasi FDA, sareng saluyu sareng standar kosmétik Amérika Serikat sareng Uni Éropa.

Kanggo ayeuna urang ngalayanan nasabah langkung ti 40 nagara, sapertos Jepang, Amérika Serikat, Italia, Perancis, Jérman, Koréa Kidul sareng sajabina. Kapasitas pangiriman global, henteu dimana anjeun ti mana, anjeun tiasa ngaraosan.

tempo More

produk anyar

Produk anyar toko kami

pabrik

status bengkel

Garing dina hawa
Mesin tiasa dianggo saé
pak-pakan
Pagawean pabrik
ngagawekeun

sellers pangalusna

produk laris di toko kami